MAPEI_KERAFLEX_MAXI S1
Mapei

Mapei Keraflex MAXI S1 burkolatragasztó

Fokozott terhelhetőségű, lecsúszásmentes, nyújtott nyitott idejű, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz.

Bármilyen kerámia burkolólap, kerámiamozaik és (nedvességre nem érzékeny) kőlapok ragasztása bel- és kültéri padlón és falon hagyományos cementkötésű vakolt falakra, cementkötésű esztrichekre, ill. (megfelelő alapozás után) anhidrid esztrichekre és gipsztartalmú falakra, gipszkartonra, beltérben sejtbeton falakra, fűtött aljzatokra, szilárd festékrétegre beltéri falakon, meglévő márvány, műkő és kerámia lapburkolatú padlókra, Mapelastic-kal, Mapelastic Smart-tal, Monolastic-kal, Monolastic Ultra-val vagy Mapegum WPS-sel vízszigetelt aljzatokra, feszültségmentes betonszerkezetekre. Különösen alkalmas nagy terhelésnek és nagy forgalomnak kitett padlók búrkolására. Az innovatív Low Dust technológia a ragasztóhabarcs sajátossága, eredménye a bekeverés és a zsákok elhelyezése során tapasztalható jelentős por kibocsátás csökkenése.

  • Bedolgozási idő több mint 8 óra.
  • Járható: kb 24 óra múlva.

KeraflexMaxiS125kgint

Tulajdonságok:

  • Fokozott terhelhetőségű
  • Lecsúszásmentes
  • Nagyméretű porcelán burkolólapok és természetes kőlapokhoz
  • Low Dust csökkentett porzású technológia
  • Nyújtott nyitott idejű

raktaron

sos3

 

Anyagigény: kb. 2-5 kg/m2 a burkolólaptól függően.

Kiszerelés: 25 kg-os zsákban

Kiszerelés (kg) Br. Egységár Ft/kg Br. Akciós Egységár Ft/kg Br. Ár Ft/zsák Br. Akciós Ár Ft/zsák
25 520 399 13000 9974

Árkalkulátor

Adja meg az adatokat és számolja ki kalkulátorunkkal, hogy mennyibe fog kerülni Önnek. Azután hozzáadhatja bevásárlólistájához.
Formahabosított lábazati szigetelés 1m2/m2, Startex üvegszövet 1,1 m2/m2, Duocontact ragasztó 8 kg/m2, uni primer alapozó 0,15 kg/m2, Mozaik Top színes gyöngyvakolat 5 kg/m2. Az egész kiszerelési egységekre kerekítés miatt a kalkulált ár változhat!
Burkolatragasztó mennyisége
Mennyiség: zsák
 

Austrotherm Grafit 2